М'ясні делікатеси
Філей
"Київський"
гат. вищ., копч./вар.
ТУ У15.1-25729541-005-2002
Балик
гат. вищ.,копч./вар.
ТУ У15.1-25729541-005-2002
Балик
"Ювілейний"
гат.вищ., копч./вар.
ТУ У15.1-25729541-005-2002
Балик
"Сімейний"
гат.вищ., копч./вар.
ТУ У15.1-25729541-005-2002
Яловичина
"Соковита"
гат. вищ., копч./вар.
ТУ У15.1-25729541-005-2002
Пастрома
"Пряна"
гат. вищ., копч./вар.
ТУ У15.1-25729541-005-2002
Шинка
"Екстра" кр.куск.
гат. вищ., копч./вар.
ТУ У15.1-25729541-005-2002
Шинка
"Соковита"
гат. вищ., копч./вар.
ТУ У15.1-25729541-005-2002
Окіст
"Домашній"
гат. вищ., копч./вар.
ТУ У15.1-25729541-005-2002
Грудинка
"Популярна"
гат. вищ., копч./вар.
ТУ У15.1-25729541-005-2002
Ребра свині
гат. вищ., копч./вар.
ТУ У15.1-25729541-005-2002
Щоковина
"Особлива"
гат. вищ., копч./вар.
ТУ У15.1-25729541-005-2002
Рулька
"Сюрприз" голяшка
гат. вищ., копч./вар.
ТУ У15.1-25729541-005-2002
Хребти
гат. вищ., копч./вар.
ТУ У15.1-25729541-005-2002
Шийка
"Соковита"
гат. вищ., копч./вар.
ТУ У15.1-25729541-005-2002
Грудинка зі спеціями
гат. вищ., копч./вар.
ДСТУ 4668-2006
Грудинка
гат. вищ., копч./вар.
ДСТУ 4668-2006