М'ясні делікатеси
Лопатка
"Українська"
гат. вищ., св./запеч.
ТУ У15.1-25729541-005-2002
Бекон
гат. вищ.,копч./запеч.
ТУ У15.1-25729541-005-2002
Бекон
"Іспанський"
гат.вищ., запеч.
ТУ У15.1-25729541-005-2002
Буженина
"Царська"
гат.вищ., смажена
ТУ У15.1-25729541-005-2002
Буженина
"Люкс"
гат. вищ., запечена
ТУ У15.1-25729541-005-2002
Рулет із спино-реберної частини
гат. вищ., варений
ДСТУ 4668-2006
Карбонат
гат. вищ., запечений
ДСТУ 4668-2006
Корейка
гат. вищ.,копч./запеч.
ДСТУ 4668-2006
Окіст з підстегнової частини
ДСТУ 4668-2006